B22 BOUWKUNDIG TEKEN- & ADVIESBUREAU B.V.

Bonte kraaiweg 22
1521 RD WORMERVEER
(075) 687 11 19
www.b22.nl
info@B22.nl

Onze rollen
Specialist bouwkundige bestekken (B&U)
Architect/adviseur
Specialist bouwkosten

Onze software
Kubus 4
Kubus Spexx 5

Onze specialisaties
Woningen laagbouw
Woningen hoogbouw
Kantoren
Fabrieken
Opslagruimten
Winkels
Overige gezondheidszorg
Recreatie
Restauratie/renovatie

Over onze organisatie

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV is een bouwkundig bureau, opgericht in 1999 en heeft zich sinds 2004 gevestigd in Wormerveer. Inmiddels, sinds 2007, gehuisvest in een door ons ontworpen gebouw dat volledig gevormd is naar onze eigen ideeën en wensen.

Wij zijn een bureau voor bouwkundige ondersteuning en bieden een uiteenlopend aanbod van diensten aan de bouwkundige markt. Het bureau heeft meer dan 65 manjaar ervaring op het gebied van tekenen, calculeren, bestekschrijven, bouwmanagement en diverse overige diensten. De medewerkers van B22 leveren hun diensten tijdens alle fasen in het bouwproces, zowel aan aannemers, architecten, particulieren, woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars.

De medewerkers van B22 beschikken over een brede bouwtechnische kennis aangevuld met kennis van bouwkosten en expertise op het gebied van bouwbegeleiding en projectmanagement. Hierdoor wordt naast het meedenken over de financiële haalbaarheid van gekozen materialen en bouwtechnieken ook geadviseerd over kwaliteit en toepasbaarheid van materialen.

Het voordeel van het door B22 laten uitvoeren van verschillende bouwkundige werkzaamheden is, dat het betreffende werk gelijktijdig bekeken en gecontroleerd wordt op volledigheid en samenhang. Onze medewerkers signaleren eventuele tegenstrijdigheden daardoor nog voor de besteding!

Onze certificaten

ISO9001:2008