ABT BV

ABT BV

Arnhemsestraatweg 358
6800 AB ARNHEM
(026)368 33 00
www.abt.eu
info@abt.eu

 

Onze rollen
Specialist bouwkundige bestekken (B&U)
Specialist infra bestekken (GWW/infra)
Specialist werktuigbouwkundige bestekken (W)
Specialist elektrotechnische bestekken (E)
Adviseur constructies
Specialist bouwkosten
Specialist bouwfysica

Onze software
Kubus 4
Kubus 4 element
IBIS GwwBestek

Onze specialisaties
Woningen hoogbouw
Kantoren
Fabrieken
Winkels
Onderwijsgebouwen
Ziekenhuizen
Overige gezondheidszorg
Cultuur
Sport
Restauratie/renovatie
Infrastructuur

Over onze organisatie

ABT levert als onafhankelijk ingenieursbureau toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving. Voor zowel gebouwen als infrastructuur, nieuwbouw als hergebruik. Wij zijn actief in binnen- en buitenland. Vanuit onze veelzijdige kennis van techniek én proces verkennen wij samen met onze opdrachtgevers de grenzen van het mogelijke. Dit doen wij binnen de gestelde kaders en met aandacht voor duurzame en nieuwe ontwikkelingen.

ABT is een multidisciplinair bureau dat de aanwezige kennis van haar ruim 250 medewerkers snel, flexibel en doelgericht combineert. Voor projecten van elke schaal en in iedere fase van het bouwproces: van initiatief naar ontwerp tot uitvoering en exploitatie. Onze dienstverlening richt zich op de kennisgebieden constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica en installatietechniek. Ook ontwerp-, project- en bouwplaatsmanagement behoren tot onze specialisaties. Samenwerking tussen deze kennisgebieden is voor ons vanzelfsprekend. Zo komen we tot hoogwaardige, vernieuwende oplossingen, waarbij techniek gepaard gaat met kennis van het proces.

Onze multidisciplinaire aanpak helpt ons om voorloper te zijn binnen speerpunten als ontwerpoptimalisatie, veiligheid, BIM en BEM, en ondergronds bouwen. Door samenwerking en passie voor het vak helpen wij de opdrachtgever zijn ambitie te realiseren. Van visie naar realisatie, van idee naar gebouw: ABT bouwt aan ambities.

 

Onze certificaten