Geannuleerd: Architectuurwandeling Strijp-S Eindhoven

Datum/Tijd
19/11/2021
14:00 - 15:30

Categorieën


De BNB architectuurwandeling op 19 november is helaas geannuleerd wegens de nieuwe Covid 19 ontwikkelingen en maatregelen. Zodra het mogelijk is, zullen wij deze interessante architectuurwandeling opnieuw aanbieden.

 

 

BNB organiseert op vrijdag 19 november voor haar leden een architectuurwandeling  in Strijp-S te Eindhoven,

Strijp-S is een begrip geworden in Eindhoven en ver daar buiten. Een mooi voorbeeld van de transformatie van een historisch industrieel complex naar een dynamische stadswijk, waar wonen, werken en cultuur samenkomen.

Eindhoven heeft veel ervaring op het gebied van stadsontwikkeling. Strijp-S is hier een prachtig voorbeeld van; een gebied met eigen stedenbouwkundige visie. 27 hectare industrieel Philips erfgoed in herontwikkeling. Deze binnenstedelijke transformatie is uniek in Europa.

De stadsgidsen zullen ons meenemen in een inspirerende belevingswandeling. Je bezoekt bijvoorbeeld historische Philipsgebouwen zoals de Machinekamer en het Natlab. Ook nieuwe initiatieven, duurzaamheid en innovatie komen aan bod.

De wandeling start om 14 uur bij Natlab, en duurt tot ca. 15.30 uur. Aansluitend is er een borrel. Vanaf 13.30 uur kunnen we starten met koffie in het Natlab.

U kunt zich aanmelding door een mail te sturen naar secretaris@bouwspecificatiedeskundigen.nl