Lustrumbijeenkomst en Architectuurwandeling Strijp S Eindhoven

Datum/Tijd
20/05/2022
12:00 - 17:00

Categorieën


Vrijdag 20 mei as. is het dan eindelijk zo ver: we hopen met onze leden ons 4e lustrum te vieren in Eindhoven. Na een eenvoudige lunch in het Evoluon zal vanuit de werkgroep Positionering  het initiatief worden gelanceerd om de bestaande BNB Richtlijn een update te geven naar een “Leidraad Specificeren”.  Voor dit initiatief zoeken we als BNB bewust en actief input en feedback van andere organisaties in de sector, o.a. Ketenstandaard, de BNA, Bouwend Nederland, NL ingenieurs en Techniek Nederland. Tijdens de bijeenkomst zal Robert Platje van MEI Architecten vertellen over hoe zij als architect omgaan met specificeren / een bestek. Onder leiding van communicatiestrateeg Harry Louwenaar zullen we met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen/vragen die in de Leidraad opgenomen moeten worden. Dit deel is de aftrap van een reeks bijeenkomsten/sessies die de komende tijd georganiseerd zullen worden of waaraan we als BNB zullen deelnemen. Het 2e deel van de middag, dat start om 15.15 uur bij het Natlab op Strijp S, is de architectuurwandeling o.l.v. van 2 gidsen. Die wandeling duurt tot circa kwart voor 5, waarna we samen nog graag een borrel drinken.

Voor de delen 1 en 2 is er een maximum van 50 plaatsen. Leden van de BNB kunnen zich voor alle onderdelen apart aanmelden bij secretaris@bouwspecificatiedeskundigen.nl (mag wel in 1 mail uiteraard) met in de onderwerpregel ‘lustrum 20 mei’. Mensen die zich voor zowel deel 1 als 2 opgeven hebben voorrang.

WEERSOMSTANDIGHEDEN
Het bestuur volgt de weersverwachtingen nauwlettend. En er is overleg geweest met de organisatie die de architectuurwandeling begeleidt. Zo lang KNMI code geel of minder aangeeft kan het evenement doorgang vinden. Bij code oranje voor Eindhoven zal het evenement helaas afgelast moeten worden. We houden u op de hoogte.